Wednesday, December 26, 2012

En annandag.

Trots att jag helst spenderar mina mellandagar i soffan framför en härlig film och paradisasken i knät (ok, shopping också), ska jag snart hoppa i duschen och packa det sista för en tur till hem till mamma. När hela familjen jobbar mellandagar är det lyx och väldigt uppskattat att ha en mamma och syster som kan ställa upp med barnpassning. 

En del annat ska också hinnas med innan klockan slår 14.30 och det är dags för dagens jobbpass, så det är bäst att jag sätter lite fart.

Hoppas att ni kan njuta i lugn och ro av era mellandagar. 

Sunday, December 23, 2012

God Jul!

Ville bara passa på att önska en riktigt GOD JUL till alla er därute innan vi hamnar i matkoma på nytt. Vi började ju fira jul redan igår på grund av knasiga scheman under helgerna. 

Hoppas att ni får riktigt mycket god mat, massor av härligt sällskap och kärlek från era nära och alla julklappar ni kan önska er. 

Så hörs vi sen. 

Monday, December 17, 2012

Uppdatering; magsjuka.

Kiddot verkar må bra nu, inget kräk på 24 timmar och han har ätit både fil och chokladglass.

Själv mår man inte lika finemang. Natten som gick var fruktansvärd och just nu ligger jag i soffan med världens magknip. Men jag har iaf fått behålla en bulle med björnbärssylt och lite te. Underbart!

Saturday, December 15, 2012

Wednesday, December 12, 2012

12.12.12

Sitter och dricker te och tittar på Ace of Cakes.

Tuesday, December 11, 2012

Varför jag inte gillar vintern.

Det finns tre anledningar. Ok, det finns fler, men idag nöjer vi oss med tre. 1. Det är mörkt. Men med lite juleljus så överlever man, right? 2. Det är kallt. Men det finns bara dåliga kläder och bra väder, eller hur det nu va, så jag har underställ, thermoställ, super skor och vantar, mössa, halsduk. Så jag antar att jag överlever det också. Men 3. SNÖN!! Den klarar jag helt enkelt inte av. Ok, det är fint att sitta inne när det snöar och snö till jul är ju mysigt. Och jag vet att barnen älskar snö. Men jag hatar att behöva skotta fram bilen i minusgrader och behöva köra till jobb spänd som en fjäder. Hatar det.

Det var bara det.

Sunday, December 09, 2012

Nu snöar det igen.

Skitmycket.

Det var bara det jag ville säga. 


Friday, December 07, 2012

Happy birthday, vettja.

Jag fick blommor och choklad i födelsedagspresent. Och kräksjuka. Jag fick kräksjuka. Stort grattis till mig!

Monday, December 03, 2012