Friday, January 25, 2013

En-sån-där-liten-inför-helgen-update

Så då var det fredag igen. Helt sjukt så fort tiden går. Snart är januari över och februari tar vid. Och februari kan ju gå ganska snabbt om man har tur. Särskilt detta året. Vi ska ju hinna med en tur till Österrike med svärfamiljen och så är det glittergala på jobbet och sambon fyller år. Så det kan ju gå undan. Och sen är det mars och då är det ju nästan vår. Eller?

Men det var ju inte det vi skulle prata om idag. Jag tänktebara liksom köra en liten snabb uppdate. Berätta att igår var jag med på en trummeditation som var helt fantastiskt spännande, att vi knappt hade något varmvatten i morse när jag skulle duscha. Tänkte också berätta att jag har ätit en sjukt stor mängd kakor idag och att jag är värd det för inom 25 minuter så ska jag köra iväg och jobba för första gången på evigheter. Och sen ska jag jobba hela helgen. Och på måndag. Fast bara korta och bra pass. 

Och ja, balsammetoden funkar fortfarande fint, skulle dock behöva ett lite mer vårdande balsam till längderna som faktiskt ser lite torra och uttråkade ut. Har också en finne på hakan som just nu gör ruggigt ont.

Nej, det var väl bara det egentligen.


I blog with BE Write

1 comment: