Saturday, February 18, 2012

The loss of a dear, but shallow friend.

Ni vet hur svårt det kan vara att hitta en BH som sitter som den ska. Den håller allt på plats, den trycker inte till för mycket så att man förlorar de smö brön man har och den trycker inte till för lite så att dom liksom dansar för sig själv där innanför kuporna. Den får inte spänna, sitta åt eller skava. Den ska helst bara synas när man vill och då får den gärna kännas lite sexigare än den där träningsBHn man drogs med på mellanstadiet när man (läs; jag) verkligen trodde att man behövde BH (ha, det behövde man inte). eller den där amningsBHn som blev min bästa vän i över sex månader men som var romantikdödaren nummer 1.

Det är inte bara jag som har problem med att hitta rätt i underklädesdjungeln. Min syster köper alltid nya BHar (känns det som) och ändå behöver hon alltid nya - slutsats - hennes inköp är skit. Min mor som har stor och tung byst är alltid på jakt efter en som inte missformar henne totalt eller som fungerar lika effektivt som ett sånt där wife-beater linne.

Jag hade hittat rätt. Den var svart, på rea (halleluja), lite småsexig men ändå basic och den trollade med mina obefintliga kurvor så att jag om jag kisade i spegeln kunde känna mig som Pamela Andersons avlägsna kusin.

Men igår gick den hädan, min bästa BH. I tvätten åkte både byglar och partiet mellan brösten åt skogen. Så nu står jag här, utan min bästa vän och undrar vad jag ska ta mig till. Just nu hoppas jag bara att det var en sådan modell som liksom alltid finns, annars kommer jag att gråta ögonen ur mig.

Så, låt den stora BH jakten begin. Again.

No comments:

Post a Comment