Saturday, May 14, 2011

disaster

denna weekenden har varit helt hopplös matmässigt. det blir lätt så när man är sjuk och allting kommer i rubbning. rutiner, träning vettig mat - out the window. och på något vis har det bara på ett par dagar hunnit lägga sig som ett extra ferttdallrigt och blålilablekt traktordäck strax ovanför linningen till mina grå pyjamasbyxor med sovande, snarkande isbörnar. det är så att man blir lite illamånede. lite sjuk inuti och sen tar man en extra muffins. man är ju förkyld liksom. yr och dabbig. svag och temperaturväxlande.

imorgon hoppas vi på. a. fint väder (uppehåll och en skön temperatur duger). b. tillräckligt ork för att ta en sväng runt kvarteret med vagnen. jag menar det är ju bättre än inget. yurerna till tvättstugan kan knappast räknas som motion.

det är nu man önskar att man hade köpt promenadbandet. man hade kunnat känna efter i lugn och ro hur mycket man orkade och gå av innan man inser att man är halvvägs genom byn och måste hänga över ett mindre staket för att inte kollapsa av akut förkylningsvirus matthet.

dessutom hade man sluppit visa sig ute med sjukdomsmatt hår, fettig och glansig hy, glansiga ögon och pondus som en slagen valp. men det är en annan historia.

No comments:

Post a Comment