Friday, September 16, 2011

fuck forum

fick nyss veta att min kursare, kursaren som btw fått komplettera nästan samtliga uppgifter i denna kursen, samt behövt läsa mina färdiga inlämningar för att få rätt med uppgifterna fått mvg i kursen medans jag "bara" fick ett vg. har ingenting personligt mot henne, jag vet att hon har gjort sitt bästa. men gissa vad, det har fan jag också gjort. jag känner ändå att orättvisan är så enorm att jag bara vill krypa ihop i fosterställning och fulgråta.

det kan bero på att jag har mått lite kasst hela dagen och är sjukt trött efter att ha bakat bullar, kakor och tårta hela dagen, samt handlat och tvättat. oavbrutet.

det kan också bero på försenad pms eller en viss depression över att hösten faktiskt är här och att vintern är det enda som ligger framför oss inom en rimlig tidsrymd.

eller så beror det helt enkelt bara på att jag känner mig jävligt felbedömd.

1 comment:

  1. Vet du att precis det där hände mig när jag läste matte och naturvetenskap på Komvux. Jag pratade med min lärare och förklarade att jag inte på något sätt ville sätta dit min klasskamrat men att jag kände mig jävligt orättvist bedömd och ifrågasatte hans sätt att ge betyg.
    Jag fick det högre betyget efter det.

    ReplyDelete