Thursday, October 20, 2011

plötsligt händer det

en dag när man strövar runt på sitt vanliga coop och ska handla bara trillar man över dom här grejorna.
30 kr styck (fynd!) den ena är en färgad underlagskräm med solskyddsfaktor, alltid bra att ha liksom. och den andra vet jag inte riktigt vad den gör, men den lovar underverk för min hy och då kunde jag inte bara låta den ligga, eller hur? jag menar, u n d e r v e r k!

lumene är det märke jag använder i vanliga fall (ansiktstvätt och tonic) och det har funkar ganska bra. har ju lite tråkig hy, lite finnar och så som inte vill försvinna (trodde inte att jag skulle behöva se ut som femton i ansiktet såhär länge). men nu ska coop sluta sälja lumene och jag vill varken behöva dra till stan eller beställa på nätet för att kunna tvätta mig, så jag tänkte checka apotekens utbud. någon som har något bra att säga om vichy? ganska vettig prisklass om det funkar.

någon som har något annat tips?

2 comments:

  1. Jag köpte Veras ansiktstvätt och dagcremé nyligen(Vera by ccs). Helt fria från mineraloljor, parabener och fullsmockade med Aloe Vera.
    Finns på dedäringade låtsasapoteken (hjärtat tror jag det hette). Min läskiga problemhy har lugnat sig ordentligt efter två veckors användning. Lite tråkigt på sätt och vis eftersom jag har tid inbokad hos hudläkaren på måndag där jag ska kräva drastiska åtgärder. STÅR INTE UT LÄNGRE. Iallafall. Vera by ccs är bra skit. Massor med plus för avsaknaden av mineraloljorna och parabenerna :)

    ReplyDelete
  2. ok, det vet jag vad det är (vera alltså). jag hade det ett tag, men min hy är så skum, fet och finnig på vissa ställen, men man får vara försiktig för helt plötsligt är den torr som fnöske på vissa ställen. Vera fungerade inte riktigt för mig, finnarna i det feta försvann, men sen blev jag snustorr och fick finnar i det torra liksom, inte alls någon rolig historia. men jag har för mig att ccs har andra "delar" också, man kanske skulle kolla upop utbudet ordentligt när lumene produkterna är slut..

    ReplyDelete