Wednesday, January 05, 2011

Filmtipset


Charlie St Cloud.

"Charlie överlever den fruktansvärda olyckan som tar hans lillebror Sams liv. Men innan brodern dör lovar Charlie att alltid ta hand om honom, och döden förmår inte klippa av det känslomässiga bandet mellan bröderna. Charlie ägnar sitt liv åt att hålla löftet till Sam.

När Tess dyker upp vänder hon upp och ner på Charlies värld. Kärleken till henne är så stark att han tvingas omvärdera sitt liv. Men kan han lämna Sam?

En filmatisering av Ben Sherwoods roman "Om liv och död för Charlie St.Cloud".


En sån fin film om syskonkärlek som sträcker sig förbi alla odds. Jag var faktiskt tvungen att stänga av filmen ett par gånger för att inte bryta ihop fullständigt. Men så är jag också ovanligt känslig.

Men den var fin.

Jag försökte inte ens få Sambon att titta på den, jag anade direkt att det var en film jag fick se ensam. Men tillsammans med mamma/syster/tjejkompis i soffan (eller en kille som faktiskt uppskattar känsliga filmer) är den ett hett tips från coachen.

Även om jag har lite svårt för Zac Efron som känns för Disney för mig, så får hans rolltolkning faktiskt mer än godkänt. Han har vuxit upp en aning, men han har en bit kvar.

No comments:

Post a Comment