Friday, January 13, 2012

Dagens självnöjdhet (är det ett ord?)

Vissa dagar känner man sig bara så nöjd med sig själv. Man har gjort allt det där som man borde, men som man egentligen inte hade någon lust till Men istället för att sitta på soffan och käka praliner så tog man sig själv i kragen och gjorde allt det där. Man packade upp och vek de nytvättade kläderna, diskade, man putsade fönsterna, man piffade till blommorna, sorterade bland kiddots leksaker, strök och hängde upp nya gardiner och man plockade undan a l l a saker som ens andas jul.

Om man dessutom är extra duktig så ser man till att laga en nyttig middag ikväll så att man kan njuta lite extra av allt det där fredagsmyset, man ser till att hämta paketet som ligger och väntar på macken men som man inte har hämtat än eftersom man inte har haft tid att duscha eftersom man har gjort allt ovanstående, man ser till att duscha så att man inte luktar skunk och man ser till att ha packat för hemmahelg i stan imorgon.

Sen kan man känna sig jävligt nöjd och även njuta extra av paketen som kom idag. Särskilt makro linsen till kameran som jag redan älskar som ett andra barn. Känner redan suget efter att beställa en till.

No comments:

Post a Comment